Saskia M. N. Oudshoorn
AUTEUR

Over mij

 

Ik ben geboren als Saskia van der Meulen in de kraamkliniek op de Henegouwerlaan in Rotterdam. Sinds mijn 2e jaar woon ik in Krimpen aan den IJssel maar de stad Rotterdam, waar ik werk, heeft nog steeds een warm plekje in mijn hart. Mijn opa's en oma's en dus ook mijn ouders woonden in respectievelijk het Oude Westen en in Kralingen, mijn tante op Zuid. Veel van mijn verhalen spelen zich dan ook voor een groot gedeelte in of rond Rotterdam af. 

 

 Naast mijn werk op de inkoopafdeling bij Unilever, zit ik voor de lokale partij Stem van Krimpen sinds 2014 in de Gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel. Ik vind dat je in het leven niet alleen moet verkondigen wat je niet leuk vindt of graag anders zou willen zien, maar dat je ernaar moet streven om deel van de positieve verandering te zijn. En daar lever ik graag mijn bescheiden bijdrage aan.

De tijd die ik niet op kantoor of in de raadszaal doorbrengen, probeer ik zo goed mogelijk te verdelen tussen mijn gezin, mijn activiteiten als auteur, mijn hobby's (ik zing o.a. als Alt in het Popkoor Sabroso) en alle andere dingen die het leven waard maken om geleefd te worden.


De boeken die ik geschreven HEB: 

Vrouwenthrillers: 

Buiten Spel, herschreven als Zie jij Mij? (finalist Crime Compagnie schrijfwedstrijd), Op Eenzame Hoogte (winnaar Vrouwenthriller van het jaar 2017) en in 2020 Dubbele Agenda. In 2021 schreef ik de 'Vastgelegd' serie speciaal voor Kobo (Het Hoogtepunt, Het Dieptepunt en Het Eindpunt). Het eerste deel heeft in het LINDA. Vakantieboek (zomer 2021) gestaan. Deze serie verschijnt in Juni 2022 als één paperback bij de Crime Compagnie: Dieptepunt. In 2022 volgt ook bij deze uitgever Los Geslagen. Kerst 2021 schreef ik de kerstnovelle 'Kerststuk' voor De Verhalenfabriek. 

Feelgoods: 

Recept voor Geluk (Kobo Talent winnaar 2019), Breekbaar Geluk en Grenzeloos Geluk (Kobo Originals). Deel 4 Eindeloos Geluk verschijnt in maart 2022. (De serie is in paperback verschenen bij Zomer en Keuning, september 2021). De Liefde in Milaan serie: Toeval bestaat niet, Loes, Luca & Liz en Casa dell'Amore (Zomer & Keuning, gebundeld in de paperback Liefde in Milaan, oktober 2021), de Foodtruck Fiesta serie: In de IJskast, een IJskoude klus en Het Meisje met het IJsje (Zomer & Keuning, gebundeld in paperback: Foodtruck Fiesta, voorjaar 2022) en ik ben mede-auteur van de 5-delige Huisgenoten-serie - daarin ben ik  Lydia (Zomer & Keuning). November 2021 is het korte verhaal 'Stormachtige Herfst' gepubliceerd als e-only.