Saskia M. N. Oudshoorn
AUTEUR

 

 

Gastenboek - of stuur direct een email naar Saskia.Oudshoorn.Auteur@gmail.com

26 berichten op 6 pagina's
Marianne Schouten
08-06-23 18:42:16
Hai Saskia , echt zojuist ‘ Dubbele agenda’ uitgelezen. Op Mallorca vorige week begonnen, hier in Rotterdam ( prinenland ) uitgelezen ! Ik zie dat je vlakbij woont , grappig . Heerlijk fijn boek en spanning ten top alles samengevat in mooie zinnen vind ik . Ik ga zeker meer lezen van je . Thanks !😀
Jolanda Kagenaar
27-05-23 21:45:45
Hi saskia, heb alweer een tijdje geleden recept voor geluk van je gelezen (kwam je toen tegen bij de kapper) Een heerlijk boek wat ik nog steeds graag uitleen hahaha. Nu je boek dieptepunt mee op vakantie en ik wilde je even complimenteren! Ben op de helft, binnen een paar uurtjes, en ik vind het ook weer geweldig goed geschreven, Ik zal het zeker doorgeven en ga zeker nog veel meer titels van je lezen.
Groetjes, jolanda
Angelique Visser
26-03-23 16:03:16
Een weekje vrij, het regent veel…ben toe aan ontspanning, rust an afstand van mijn werk. Via mijn Kobo plus abonnement stuit ik op jouw boeken. Het is nu zondag, mijn laatste vakantiedag en heb al je boeken in 1 ruk uitgelezen. Wees gerust heb ook nog andere leuke dingen gedaan, maar kon me niet zetten tot TV of Netflix , verder lezen was wat ik wilde. Met tranen in mijn ogen nam ik afscheid van je laatste foodtruck… please schrijf svp vervolg op de geluk en foodtruck serie. Het is zo fijn als je weet hoe het verder gaat of als personages bij elkaar komen. Misschien is er hoop voor Onno, blijkt Alexia ook een mooie kant te hebben… dank Saskia voor een week leesplezier!
Monique Meessen
16-01-23 22:05:34
Hallo Saskia,
Vandaag “Recept voor geluk” in één dag tussen alle huiselijke klusjes, opruimen zolder, koken en uiteindelijk nà het eten uitgelezen!!!
Heerlijk boek en kreeg inderdaad zin om te gaan bakken 😆
Meteen de recepten overgenomen zodat ik deze snel genoeg ga uit proberen!
Wat ik ook ga uit proberen? Jouw andere boeken.
Wens je heel veel schrijfplezier én succes toe!
Anneke Vries
24-06-21 21:59:43
Net het hoogtepunt in de Linda gelezen. Geweldig ben gelijk fan van je. Ga snel het dieptepunt via kobo lezen.
Opmerking:
Wat leuk om te horen Anneke! De hele bundel komt in juni ook in paperback uit. Geniet nog van mijn boeken!
Tonen: 5  10   20